INVEP s.r.o.
INVEP s.r.o.
O nás
Jurassic Minerals+
Fytozym
GDPR
Objednávka
Kontakt
 

INVEP s.r.o.

Č.321
93001 Veľké Blahovo

Tel: 0905 409326
 

E-mail: invep.erika@gmail.com
Web: www.invep.sk

 
INVEP s.r.o.
Fytozym

Co sú enzýmy

Enzýmy sú látky bielkovinovej povahy,ktoré urychľujú a riadia všetky biochemické procesy v organizme.-Preto sa im tiež hovorí,že sú biokatalyzátory.V ludskom tele prebieha v rámci jednej sekundy mnoho milionov chemických reakcií.Enzýmy uľahčujú a podporujú tieto reakcie,určujú ich povahu a rýchlosť a tak vytvárajú v živých organizmoch súlad všetkých životných funkcií.Pre život a zdravie je nevyhnutné,aby v tele boli všetký enzýmy príétomné dostatočnom množstve a v optimálnom funkčnom stave.

 

Kedy má organizmus zvýsenu potrebu enzýmov

fytozym PDF:  1, 2, 3, 4 

FYTOZYM enzymatický prípravok 

 

 

Fytozym obsahuje kombináciu vysoko aktívných enzýmov a bioflavonoidov.Jeho výroba je  realizovaná v úzkej špecializovanej certfikovanej výrobe.Každá šarža je laboratórne vyšetrená a splňa najprísnejšie kvalitatívne normy.Fytozym neobsahuje žiadne syntetické látky ako umelé farbivá,stabilizátory,chemické konzervanty,dalej neobsahuje laktózu,talek,gluken a látky živočíšného pôvodu.

Zloženie:

Protease 6.0 80000HUT,Bromelain 2500000FCCPU,Serrapeptase 50000U,Neutral Bacterial Protease 30000PC,Papain 1500000FCCPU,Amylase 1610DU,Ginger 75 mg,Rutin 25mg.

Prídavné látky:

Prírodná celulóza,voda

 

 

Doporučené denné dávkovanie:

3x1 kapsula 45 min. pred alebo 90 min. po jedle

Neprekračujte denné dávky

Pripravok nie je určený deťom,tehotným a dojčiacim ženám,osobám s poruchou zrážanlivosti krvi

Neužívajte ako náhradu pestrej stravy

 

Skladovanie:

Uskladňujte na suchom mieste pri izbovej teplote a mimo dosah detí

Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale

 

Upozornenie:Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy.Nemá schválené liečebné účinky a tým pádom sa nejedná o liek

  

 

Serrapeptáza (tiež serratia peptidáza) je enzým, ktorý má fibrinolytické, protizápalové a protiopuchové vlastnosti – zabraňuje opuchom a zadržovaniu tekutín. Je vhodnou alternatívou protizápalových liečiv tradične používaných pri liečbe reumatickej artritídy a osteoartritídy. Okrem znižovania zápalovej reakcie je ďalšou významnou vlastnosťou tlmenie bolesti vďaka jej schopnosti blokovať uvoľňovanie aminov vyvolávajúcich bolesť v zapálených tkanivách.

Bromelain je ďalší enzým s výrazne fibrinolytickými účinkami. Znamená to, že v tele spôsobuje pokles fibrinogénu, obmedzuje proces zrážania krvi, zabraňuje agregácii doštičiek. Vďaka tomu minimalizuje závažnosť angíny pectoris, ICHC, je dôležitý pre predchádzanie trombózy a tromboflebitídy. Zvyšuje priepustnosť cievnych stien voči kyslíku a živinám a zvyšuje tekutosť krvi.  Tiež ako predchádzajúci enzým, aj bromelain zvyšuje účinnosť podávaných antibiotík, pretože ovplyvňuje priepustnosť orgánov a tkanív voči rôznym liekom. Ďalšou významnou vlastnosťou bromelainu je jeho mukolytické pôsobenie (riedenie hlienu).  Bromelain bol úspešne použitý ako tráviaci enzým pri chorobách slinivky, žalúdku aj čriev, napr. rýchlejšie sa hojaca žalúdočná sliznica po zhojení žalúdočného vredu, čreva po zápale čriev atď. Výborné výsledky boli preukázané odbornými štúdiami pri liečbe ulceróznej kolitídy.

Rutin patrí do skupiny bioflavonoidov s vyrazným antioxidacným pôsobením. Pozitívne ovplyvňuje metabolizmus tukov, znižuje úroveň cholesterolu.  Významný vplyv je preukázaný pri redukcii menštruačného krvácania.

Papain je enzým, ktorý štiepi proteíny, napomáha ich tráveniu a má ukľudňujúci účinok na žalúdok.  Zabraňuje zrastom po operácii. Enzýmová terapia znižuje nepriaznivé účinky spôsobené rádioterapiou a chemoterapiou.

Amla-

Proteáza je formou proteolytických enzýmov, má schopnosť rozkladať proteíny. Pokiaľ nie sú proteíny v tele dobre rozložené, v tele sa tvoria toxické látky a vznikajú rôzne alergie. Z nedostatku proteázy plynú riziká nákazy čriev, premnoženia kvasiniek a pod. Proteáza teda napomáha správnemu tráveniu, udržuje zdravé svalové tkanivo a posilňuje funkciu imunitného systému.

Lipáza je enzým, ktorý telo potrebuje k správnemu rozkladaniu tukov v potrave. Transformuje tuky v potrave na základné mastné kyseliny. Lipáza riadi množstvo tukov, redukuje tukové zásoby a v dostatočnom množstve môže napomôcť pri spaľovaní tukov ukladaných ako palivo.

Amyláza je skupina enzýmov, ich funkciou je rozkladať cukor a škrob. Pokiaľ dochádza k nesprávnemu rozkladu, zvyšuje sa riziko závažných chorôb. Amyláza tiež stimuluje imunitný systém (v spolupráci s proteázou) a v spolupráci s lipázou stravuje určité toxíny.

 

O B J E D N Á V K A

Copyright 2004-2023. INVEP s.r.o. Tlač stránku
Powered by Webcredit s.r.o.